raw 352:*:if (G isin $7) whois $6
raw 301:*:{ if ($_reklamcimi($3-)) { allrekban $2 } }
alias allrekban { var %x = $comchan($1,0) | while %x { if ($me isop $comchan($1,%x)) { auser kara $1 | cs akick $comchan($1,%x) add $address($1,2)!*@* 0,1 [Reklam/Trojen/Badnick sebebinden Uzaklaştırıldınız.!] 8,2( $me ) 0,7Tarih: $date , %gun . Saat: $time .Kick Count:- %kick - | inc %kick | cs akick $comchan($1,%x) enforce | cs akick $comchan($1,%x) del $address($1,2)!*@* } | dec %x } }
on *:JOIN:#:{ if ($nick = $me) { timer 1 7 checkstatus # } | else { if ($me isop #) { who $nick } } }
alias checkstatus { if ($me isop $1) { who $1 } }
alias _reklamcimi { if !$fopen(reklamci) { .fopen reklamci awaymsg.txt }
while !$feof { if ($fread(reklamci) isin $1-) { return ahandareklamci } } | .fclose reklamci }
böyle değiştirdim fakat kızacaksınız ama sorunum var masela reklamcı ilk kanala girdiğinde who da whoisde çekiyor ama reklamcıyı atmıyor fakat ikinci kez girmeyi girdiğinde yada elle who çektiğinde atıyo yani iki kez whis çekmem gerekiyo neyse uzun lafın kısası siz bana kızıyosunuz ama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. deniyorum deniyorum işde bir sorun çıkıyo bu kod nick ban olarak mükemmel çalışıyor ama ben ip ban a çevirince işde böle bi sorun çıkıyo acaba ben kodda bi hatamı yapıyorum ip bana çevirirken |