|
radiCOOL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
timerın kapanmaması konusunda ben de kapanmaz diye düşünmüştüm ...Zaten denemedim gerçi ama Bir ara KILL için timerlarla epey uğraşmıştım ... Sordugum sey su aslında .. Birisine voice verince $vnick gibi bir identifier olmaz demiştin ki ; olmaz diyorsan oLmaz ...Benim sordugum ise var ya da set ya da hash artık nasıl yapılırsa yapılsın bu şekilde bir değer atanmaksızın Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:text:*:#help:if ($timer($nick)) $+(.timer,$nick) off Bu evente if $nick == (+v yi alan nick) tarzında bir identifier atanabiliyor mu ? ..Epey bir yerde işime yarar asLında konu açılmasa aklıma gelmezdi belki de ama , Epey bi kısaltma olacak bana ..Özellikle oplar için ayarladıgım bi kac kodda .. |
Ya aslında öyle bir identifier yok.
Ama şu şekilde birşey yapabilirsin,
if $count($nick(#help,nick).pnick,+) == 1
Bunun manası,
$nick(#kanal,nick).pnick ,kanal'daki belirtilen nick'in prefix takılarını verir.
$count identifier'ı metin'de belirtilenin var olup olmadığını veya kaç tane olduğunu vs. kontrol eder.
Burada mesela;
on *:text:*:#:if $count($nick(#,$nick).pnick,+) == 1 { işlevin devamı vs }
Ama tabi, senin voice verdiğin nick için bir identifier yok.(on text için) Yani illaki bir users list'e veya bir veriye keydetmek zorundasın(
/timer haricinde)