Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2008, 14:29   #20
radiCOOL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Cevap: 60 Sn sonra -v

L4roXyL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
RadiCOOL;
on *:voice:#help:if ($nick == $me) $+(.timer,$vnick) 1 60 ban -k # $vnick 2 sebeb.
on *:text:*:#help:if ($timer($nick)) $+(.timer,$nick) off

Buradaki mantık, eğer #help kanal'ında voice veren nick ben isem;
Voice verilen nick adına bir timer açıyorum ve komut olarak /ban işlevini atıyorum.
Devamında, #help kanal'ına herhangi bir text gönderildiğinde, text'i gönderen rumuz için bir timer açılmışsa, ona ait olan timer'i kapatıyorum.
Ayrıca bir başkası yazdığı zaman timer'ın kapanması imkansız.
TEXT event'inde birebir eşleşmesi lazım'ki timer kapansın.
En sağlıklısı budur. Identifier derken, neyi kastediyorsun?
Tam olarak açıklarsan, ilgileniceğim.

timerın kapanmaması konusunda ben de kapanmaz diye düşünmüştüm ...Zaten denemedim gerçi ama Bir ara KILL için timerlarla epey uğraşmıştım ...

Sordugum sey su aslında .. Birisine voice verince $vnick gibi bir identifier olmaz demiştin ki ; olmaz diyorsan oLmaz ...Benim sordugum ise var ya da set ya da hash artık nasıl yapılırsa yapılsın bu şekilde bir değer atanmaksızın

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#help:if ($timer($nick)) $+(.timer,$nick) off

Bu evente if $nick == (+v yi alan nick) tarzında bir identifier atanabiliyor mu ? ..Epey bir yerde işime yarar asLında konu açılmasa aklıma gelmezdi belki de ama , Epey bi kısaltma olacak bana ..Özellikle oplar için ayarladıgım bi kac kodda ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver