Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2008, 23:57   #1
Kablosuz NET
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Badnick TCL Hata

elimde badnick.txt adında bir dosya var bu dosyada var olan nicklerden herhangi birisi odaya girdiği anda atılmasını istiyorum işlem bu kadar basit görünüyordu ama 4 saattir uğraşmama rağmen TCL çalıştıramadım birde sizler bakarmısınız nerede hata yapıyorum..
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
## Badnick scans set badnicks "scripts/badnick.txt" set file [open $badnicks r] set listfile [split [subst -nocommands [read $file]] "\n"] set a [lindex $listfile [rand [llength $listfile]]] ## ---------------------------------------------------------------- ## --- Buradan Aşagısını Ellemeyin. --- ## ---------------------------------------------------------------- ###################################################################### ##-------------------------------------------------------------------- ##--- F O R --- P R O T E C T I O N --- CHANNEL ---- ##-------------------------------------------------------------------- ###################################################################### set arg.v "Change Badnick protection IRCTURK.ORG" bind nick - * Detected_changebad proc Detected_changebad {nick uhost hand chan newnick} { global badnicks botnick if {(![matchattr $hand b]) && ($nick != $botnick)} { foreach badchange [string tolower $badnicks] { if {[string match *$badchange* [string tolower $newnick]]} { set banmask "*!*[string range $uhost [string first "@" $uhost] end]" putserv "MODE $chan +b $banmask" putserv "KICK $chan $newnick :Lütfen Kötü Nickler Kullanmayınız." putserv "sajoin $nick #***" return 0 } } } } ## ----------------------------------------------------------------------- putlog "-=-= Kötü Nick Koruma =-=-=-=-=-" putlog "Kötü Nick Koruma 1.1:" putlog "${arg.v} Yükleme Tamamlandı" ##------------------------------------------------------------------------ ## *** E N D OF ChangeBadnick1.0.TCL *** ## -----------------------------------------------------------------------

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver