Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2008, 07:09   #12
efSa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Makyaj'sız Cok mu güzeLLer :)

makyaj zamanim oldugunda yapdiim seydir mesela 12 sinifta 1 seneb boyunca ben hicbiryere giderken majyaj yapmadim ben normaldede canliyim he zamanim oluncada surup surustururm takar takistirirm makyaj bir bayanin dogal guzelligini belki aliyor ama cook fazla yapliginda herseyin fazlasi zarar makyajda bir yere kadar yapmayi biliceksin he yapmadiindada cirkin hissetmiceksin sahsen yapsamdaa yapmasamdaaaa kendimi begeniorum seviorum yapsanizda yapmasaizda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sizide begenip seviorum bir insanin guzel olmasi icin ruj rumel gerekmior heleki bir bayan sirinligi ile davranislari ile guzelligini sergiler ben biraz ucuk kacigim belki sergileyemiorum ama makyajin bukadar polemik yaratmasini anlamiorum havar ha yok ayni sey bence jeniffer her hali ile sirin niye cunki ben onun hep sirin davranislari ile gordum jenifer lopez deil bu arada alttan ikinci
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
belirtitim deee

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver