Cevap: Windows başlangıcında tek program çalıştırmak.
Ümit abi kusura bakma oncelikle işlerimin yogunlugundan bakamadım
Şimdi abi bizim server makinasında muhasebe ve stok programı kullanıyoruz iki subemiz var bunlarda biri misal kadıköyde diyeri beşiktaşta vipiyen tünelmidir ne deniliyor artık iki sunucu arasında bir birlerine data aktarmaları için eşzamanlayıcı oluşturduk biz bu eş zamanlayıcıyı sadece administrator hesabında calısmasını istiyoruz veya sadece windows acılırken 1 kere çalışsın istiyoruz ama herkullanıcı kendi hesabını uzak masa ütünden acınca onlarla beraber ayrı eş zamanlayıcı calısıyor yani ali kendi hesabından girerken acıyor veli kendi hesabından girerken acıyor ozamanda iki makina arasındaki eşzamanlayıcılar birden fazla oldugu icin saçmalamaya başlıyorlar ve data alışverişi yapmıyorlar bunu sadece administrator hesabında nasıl calıştıra biliriz ? ben diyer hesaplara girdim msconfigden eşzamanlayıcıyı kaldırdım ama yeni hesap acıldıgı zaman gene eşzamanlayıcı calıstırıyor bunun icin bir reg dosyası olusturulum administrator hesabı haricinde çalışmasını nasıl engelleye biliriz? umarım sıkıntımı anlata bildim. |