Halen Öyle Adamlar varmı Acaba?
<Onurr> selammm <YiGiT> Selam... <Onurr> heyy buranın konsey başkanı senmişsin <YiGiT> KonSey? <Onurr> yani sorumlusu adminmidir nedir <YiGiT> Evet Sunucu"nun Adminiyim Nasıl Yardımcı olabilirim <YiGiT> ? <Onurr> iki şey istiyecem tabi yaparsan harka olur be <YiGiT> Buyur Tabiiki Elimden Gelirse Neden Olmasın.. <Onurr> kanalda harika avradlar var o kadar selam verdim hiç oralı bile olmuyolar <Onurr> yemeğe götürem diyorum tık sinemaya gidek diyom kıpırmada yok <Onurr> yani slm verdiğim halde almıyorlar <Onurr> 1 hafta araştırdım <Onurr> meğerse olay @ hepsi buymuş <YiGiT> Evet <YiGiT> ? <Onurr> evet deme moruk ben karıların gözüne girmek için her türlü soyatarılığı yapıyorum <Onurr> @ olmadığı için kıyağımız olmuyor <YiGiT> Ne Yapmamı bekliyorsun? Peki Arkadaşım. <Onurr> ondan ver işte <YiGiT> Neyden? <Onurr> bundan ya @ <YiGiT> Onun Adı ney? <Onurr> ed, <YiGiT> Ed? <Onurr> yapma gözünü seveyim verde <Onurr> kıyağım olsun <Onurr> kanalda kızlar mızlar onurrr onurcum onurum desin <Onurr> gaza geleyim geldim sizin koçunuz geldi diyim <YiGiT> Arkadaşım Sohbetine Bakıp Daha Fazla Beni Meşgul Etmezsen Süper Olur. <Onurr> nerelisin bee sen <YiGiT> Mardin"liyim. <Onurr> heee <Onurr> bak söz veriyorum sana @ yaz <Onurr> ilk ayarlıyacağım kızın arkadaşı varsa sana tavlarım <YiGiT> Onurr Sunucundan Uzaklaştırmak Zorunda Kalacağım Rahatsız etme beni. <Onurr> ya sanada bir şey beğendirmiyoruz <YiGiT> Beğendirme iyi Sohbetler. <Onurr> sikcem seni hackliyecem burayı <YiGiT> Hı hı Beklerim *** Permanent G:Line added for Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. on Thu Jan 10 11:34:54 2008 GMT (from Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. : Onurcumm onurum ) |