Cevap: Kim nasıl sevdiğine açılır.
αуℓιη: Ay çok utandım galiba size aşık oldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ßu ne yafs ben hayatta utanmam ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. a$ik oLdum Lap diye söylerim Istersem mutlakada elde ederim (okadar iddaLiyim yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) ama beni uyduramadin bu sefer black : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) ßu arada en guzeLi Z-netin ki oLmu$ aynen erkek dedgin ÖyLe oLack i$te TUTTGUNU koparacak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) bende onun di$i fersionu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. REsmen Koptum Frank sende iyiSin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Z-Net: Bak kızım hoşlanıyorum senden beni reddedemezsin sen kimsin ki reddeceksin zaten çıkıyoruz dedim bitti uzatma! |