Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2008, 21:45   #1
SNOOPY
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kim nasıl sevdiğine açılır.

Z-Net: Bak kızım hoşlanıyorum senden beni reddedemezsin sen kimsin ki reddeceksin zaten çıkıyoruz dedim bitti uzatma!

Onder: Benimle çıkar mısınız? Sizin şurada şöyle bir yerden tanıyorum sanırım. Sizin bir de kardeşiniz vardı xxx diye o nerelerde görünmüyor bayadır.

Malthus: Bak şimdiden anlaşarım çok fazla öpmem çok seni seviyorum demem gereksiz bunlar. Bundan ayrı istediğin herşeye varım.

Can: Siz istersiniz ben uygun görürsem yaparım mualefet olmayı seven birisi olduğum söylenemez. Siz de uygun görürseniz çıkarız.

Mohikan: Kız benimle çıkar mısın? Çok mutlu olacağız sen ne istersen alacağım.

AsiL: Bak kızım seninle oyun oynayacak zamanım yok. Ama senden de hoşlandım sen de istersen seninle çıkmak isterim.

L4roXyL: Bak sadece ikimizi düşüneceğiz gereksiz şeyler kıskançlık vs.. dersen kızarım diretirsen bırakır giderim.

aLKoLiK: Sadece ikimize yoğunlaşarım ve bu şekilde mutluluğa koşarım. Diğerleri bizi arkadan izlesin.;love

Cadde_li: Bir noktaya yoğunlaşacağız aşkımızda diğer şeyler önemli değil bu şekilde mutluluk gelecek.;love

t0praK: Başka yerlerden çalıntı sözler söylemenin alemi yok. Seviyorum seni kız. Gereksiz uzatmanın manası yok.

Julw: Seni seviyorum. Sensiz bir parçam eksik gibi... (Bu şekilde bütün sözleri sıralar)

b3ytullah: Birkaç güzel söz söyler sonrasında bu sözler şu adresten alıntıdır diye sözünü tamamlar.;love

AnsweR: Kendini ne kadar tekrarlasanda, ne kadar pişti durumuna düşsen de seni çok seviyorum ;love

aSsLı:
Sizden hoşlanıyorum nasıl desem ki. Sizinle bir ömür mutlu olmak istiyorum anladınız siz beni ;love

CiKo: Seni çok seviyorum senin uğrunda her gün okul çıkışında kavga etmeye, disipline sevk edilmeye razıyım yeter ki sev beni ;love

Kedy: Sizden hoşlandım nasıl desem ki daha önce de hiçkimseye bağlanamadım ;love

Run: Ardı ardına 500 şiir okuduktan sonra kız baygınlık geçirir

αуℓιη:
Ay çok utandım galiba size aşık oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

FrAnK}{MartIN: Sizden hoşlandım kısmetse bu aşkımın karşılıklı olmasını ve devam etmemizi dilerim. Bir Necip Fazıl KISAKÜREK şiiri ile kapanış yapar.

HachLi: Sizden hoşlandım sizinle çıkmak isterim ama sadece aşkımız konuşacağız gerisi beni alakadar etmiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KiLL: Hanımefendi bakar mısınız ;scare Galiba size aşık oldum sizin içinde mahsuru yoksa yani şey ben.

Ufkum: Hanımefendi sizden hoşlandım çok güzelsiniz sizinle devam etmek isterim.

Asi_Gusel: Ufkum Çok güzel konuştun tbr ederim

...

Konu SNOOPY tarafından (17 Eylül 2011 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan