Kim nasıl sevdiğine açılır.
Z-Net: Bak kızım hoşlanıyorum senden beni reddedemezsin sen kimsin ki reddeceksin zaten çıkıyoruz dedim bitti uzatma! Onder: Benimle çıkar mısınız? Sizin şurada şöyle bir yerden tanıyorum sanırım. Sizin bir de kardeşiniz vardı xxx diye o nerelerde görünmüyor bayadır. Malthus: Bak şimdiden anlaşarım çok fazla öpmem çok seni seviyorum demem gereksiz bunlar. Bundan ayrı istediğin herşeye varım. Can: Siz istersiniz ben uygun görürsem yaparım mualefet olmayı seven birisi olduğum söylenemez. Siz de uygun görürseniz çıkarız. Mohikan: Kız benimle çıkar mısın? Çok mutlu olacağız sen ne istersen alacağım. AsiL: Bak kızım seninle oyun oynayacak zamanım yok. Ama senden de hoşlandım sen de istersen seninle çıkmak isterim. L4roXyL: Bak sadece ikimizi düşüneceğiz gereksiz şeyler kıskançlık vs.. dersen kızarım diretirsen bırakır giderim. aLKoLiK: Sadece ikimize yoğunlaşarım ve bu şekilde mutluluğa koşarım. Diğerleri bizi arkadan izlesin.;love Cadde_li: Bir noktaya yoğunlaşacağız aşkımızda diğer şeyler önemli değil bu şekilde mutluluk gelecek.;love t0praK: Başka yerlerden çalıntı sözler söylemenin alemi yok. Seviyorum seni kız. Gereksiz uzatmanın manası yok. Julw: Seni seviyorum. Sensiz bir parçam eksik gibi... (Bu şekilde bütün sözleri sıralar) b3ytullah: Birkaç güzel söz söyler sonrasında bu sözler şu adresten alıntıdır diye sözünü tamamlar.;love AnsweR: Kendini ne kadar tekrarlasanda, ne kadar pişti durumuna düşsen de seni çok seviyorum ;love aSsLı: Sizden hoşlanıyorum nasıl desem ki. Sizinle bir ömür mutlu olmak istiyorum anladınız siz beni ;love CiKo: Seni çok seviyorum senin uğrunda her gün okul çıkışında kavga etmeye, disipline sevk edilmeye razıyım yeter ki sev beni ;love Kedy: Sizden hoşlandım nasıl desem ki daha önce de hiçkimseye bağlanamadım ;love Run: Ardı ardına 500 şiir okuduktan sonra kız baygınlık geçirir αуℓιη: Ay çok utandım galiba size aşık oldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FrAnK}{MartIN: Sizden hoşlandım kısmetse bu aşkımın karşılıklı olmasını ve devam etmemizi dilerim. Bir Necip Fazıl KISAKÜREK şiiri ile kapanış yapar. HachLi: Sizden hoşlandım sizinle çıkmak isterim ama sadece aşkımız konuşacağız gerisi beni alakadar etmiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KiLL: Hanımefendi bakar mısınız ;scare Galiba size aşık oldum sizin içinde mahsuru yoksa yani şey ben. Ufkum: Hanımefendi sizden hoşlandım çok güzelsiniz sizinle devam etmek isterim. Asi_Gusel: Ufkum Çok güzel konuştun tbr ederim
...
__________________ BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
Konu SNOOPY tarafından (17 Eylül 2011 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.
|