Cevap: Statüsteki User
Meshur Usherimiz edige Her yere Nam Salmis bir durumda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<BEDDUA> s.a.
<BEDDUA> :/
<BEDDUA> yardim kanalinda mahsur kalan kızı neden kurtarmadın bakiyim hmmmmm
<BEDDUA> :/
<BEDDUA> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))))))))))))))))))))
<BEDDUA> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DD Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
<goKhaN> a.SeLam
<goKhaN> O'kım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<BEDDUA> adige mahsur kalmış haberimiz yok
<BEDDUA> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DD
<goKhaN> q:
<goKhaN> ßızden
<goKhaN> OyLe yardım Istemediki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<BEDDUA> koptum yaaa okurkene
<BEDDUA> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<goKhaN> q:
<goKhaN> ßızde koptuk ama napaLim
<goKhaN> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|