Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2008, 20:45   #6
SuNSeT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Onlîne Kánal/Ozel log'u?

selamlar, Ayri bir konu acmak istemedim , burdaki code ile farkli bir sorun; Şimdi burda L4roXyL'nin verdigi code güzel calişiyor yalniz şunâ şöyle bir eklenti yapabilirmiyiz;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
dialog Logs { title "Logs." size -1 -1 156 134 option dbu box "Loglar menüsü", 1, 6 14 147 117 list 2, 14 34 74 88, size text "Loglar;", 3, 15 24 73 8 button "Ac", 4, 99 34 51 12 button "Sil", 5, 100 52 50 12 button "TAMAM", 6, 99 87 51 12 }

Sadece Diaglog'u yaptım kendi capimda(: kodlari yapamadim pek bilgim yok, o list bôlumune loglar gelicek(sıralanıcak) yandaki butonlarla ac & sil işlemleriyle log'u oradan acip silebilecek tamam ilede kapaticak dialog'u -c xD, birde buna mesela; xXx.net serverindeyim o server'deki mirc kanalindayim, -> #mirc logu dedigimde sadece xXx.net serverine ayit #mirc kanal loglarını listelemesini istiyorum, Diger serverler'e ayit #mirc kanal loglarini vermesini istemiyorum, Bunu yapabilirmiyiz Acaba?

Birde Cok kasiyor, mesela ilk defa girdigim bir kanal /join #hubbele , o kanal'in logunu isterken cok kasiyor, bunada bir carê varmidir acabà..

yardimlarinizi bekliyorum, kolay gelsin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver