Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2008, 01:26   #21
vesvese
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanala giris yapan Misafir kullanicilara oto uyari atmak

L4roXyL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:join:#:$iif($nick == $me,.timerkntrl 0 60 guest #,$iif(guest* iswm $nick,$+(.timer,$v2) 1 30 msg # $+($chr(22),$v2,$chr(22)) nick değiştiriniz vs.)) alias guest { if $ialchan(Guest*,$1,0) >= 2 { var %t = 1,%y | while %t <= $ialchan(Guest*,$1,0) { %y = $addtok(%y,$+($chr(22),$gettok($ialchan(Guest*,$1,%t),1,33),$chr(22)),32) $iif($hmatch(nick,$gettok($ialchan(Guest*,$1,%t),1,33)),hinc -m nick $gettok($ialchan(Guest*,$1,%t),1,33) 1,hadd -m nick $gettok($ialchan(Guest*,$1,%t),1,33) 1) if $hget(nick,$gettok($ialchan(Guest*,$1,%t),1,33)) >= 3 { ban -k $1 $gettok($ialchan(Guest*,$1,%t),1,33) 2 Sebeb. $+(.timer,$gettok($ialchan(Guest*,$1,%t),1,33)) off hdel -s nick $gettok($ialchan(Guest*,$1,%t),1,33) } inc %t } msg $1 %y nick değişiniz vs. } }

Şu kod'u bir başkası denesin olmaz diyorsa, tamam diyeceğim.

Bu verdigin kod gayet güzel calisiyor. Ben ilk verdigin kodu kopyalamisim o yüzden sorun oldu. Zaten yukarda yazimda da belirttim bunu.

Banlamayi kaldirip sadece kick olarak uyguladim. Ve siyah fon üzerine beyaz yazi hic hos durmadi onu normal yazi haline nasil cevirebilirim?

Konu vesvese tarafından (05 Ocak 2008 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan