Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2005, 18:24   #14
LeadeR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Hayatta Herşey İnsan İcindir.. Rabbim Kimseye Kaldıramayacağı Kadar Yük Vermez.. Bazen Kendi Kendime Düşünüyorum.. Neyim Eksik Diye ALLAH'ıma Bin Sükürler Olsun.. Elim ayağım Tutuyor Görebiliyor , Duyabiliyorum.. Acıktığımda Karnımı Doyurabiliyorum Bunun İcin ALLAH'ıma Binlerce Kez Dua Ediyorum.. Her İnsanın Kendince Dertleri Vardır.. Yasamın Gercekleri Cok zor.. Bunu ancak Yapayalnız Uzakta Tek Basınıza Kalıp Karsınıza Çıkan Terslikler ve Yeni tecrubeler İle anlayacaksınız.. Ben Daha Hicbirşey Gördüğüme ve Hayatın Tanımını Yapacak Kadar iyi tanıdığıma İnanmıyorum.. ama Bu Yasıma Kadar Çok Seyler Gördüm.. Hepimizin Farklı Farklı Dertleri Sorunları Vs vs var.. Bazen Burada Küfür Filan Ediyorum Ama Sakın Ciddiye almayın.. Ben Dalgasına Yapiyorum.. Napim Canım Sıkılıyor Bakıyorum Herkez Yazıyor Kavga Sürüyor Bende Sövüorum Konu Kapanıyor (: Hepinizi Cok Seviyorum.. Tanımasam Bile Seviyorum.. Kimsenin Kötü Olduğuna İnanmıyorum.. Bir Logo vardı.. Siyah Bölümün İcinde Beyaz , Beyaz Bölümün İcinde Siyah Olan Bir Logo İste O İnsanlarımızı Anlatıyor.. Saygılarımla..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver