Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2007, 21:30   #18
Julw
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler

Windows Vista yüklemesini kaldırmak için Programlar ve Özellikler Denetim Masası aracının "Program kaldır" seçeneğini kullanamıyorsunuz

Belirtiler

Microsoft Windows XP'yi Windows Vista'ya yükselttiniz. Yükseltmeden sonra, Windows Vista yüklemesini kaldırmak için Programlar ve Özellikler Denetim Masası aracının Program kaldır seçeneğini kullanamıyorsunuz

Neden
Windows Vista tarafından Programlar ve Özellikler Denetim Masası aracının Program kaldır seçeneğinde Windows Vista'yı kaldır seçeneği sağlanmadığı için bu sorun oluşmaktadır.

Çözüm
Bu sorunu gidermek için, dosyalarınızı yedekleyin ve temiz bir Windows XP yüklemesi gerçekleştirin. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
1. Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ı tıklatın, Bakım'ı tıklatın ve sonra Yedekleme ve Geri Yükleme'yi tıklatın.
2. Yedeklemeyi Kur'u tıklatın, yedek dosyalarınız için bir konum seçin ve sonra İleri'yi tıklatın.
3. Aşağıdakileri seçmek üzere sihirbaza devam edin:• Yedeklenecek sürücüler ve dosya türleri
* Sürücülerin ve dosya türlerinin hangi sıklıkla yedekleneceği
* Yedeklemenin günün hangi saatinde gerçekleştirileceği

4. Sihirbazı tamamlayın ve Ayarları kaydet ve yedeklemeyi başlat'ı tıklatın.
5. Yedekleme tamamlandığında temiz bir Windows XP yüklemesi gerçekleştirin. Windows XP'nin temiz bir yüklemesini gerçekleştirme hakkında daha fazla bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası'ndaki makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki makale numarasını tıklatın:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Windows XP nasıl yüklenir veya Windows XP'ye nasıl yükseltilir (Bu bağlantı, bir kısmı veya tamamı İngilizce olan içeriğe işaret edebilir)
Not Windows XP'nin bir yükseltme sürümünü kullanarak temiz bir Windows XP yüklemesi gerçekleştiremezsiniz. Windows XP'nin tam sürümüne sahip olmanız gerekmektedir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver