Cevap: Operasyon sonrasi Kandilden görüntüler
Peki arkadaşım, madem Tayyip Allah'ın aslanı, madem yaptıklarını eleştirdiğimizde hain ithaf etmiş oluyoruz, bana yaptıklarının açıklamasını yap. Partisi iktadara gelmeden önce neredeyse her Cuma türban eylemleri yapılırdı. AKP iktidara geldi, ortada eylem meylem kalmadı. 6 senelik bir iktidar geçmişleri var ve türban önemli bir sorun olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor hâlâ. İstese yarım saatte çözebileceği bir iş tabiri caizse. Fakat o ne yolunu seçiyor? Orası açıkça görülüyor.
Sonrasında terör yine zirveye çıktı. Onlarca askerimiz şehit.. Sınır ötesi operasyon denildi, herkese dur diyen yine oydu. Gitti A.B.D. başkanına sordu; operasyon yapalım mı, yapmayalım mı diye. Giderkende " istediğimizi alacağız!, ne olursa olsun bu operasyon yapılacak! " şeklinde demeçler verdi. Fakat döndüğünde söylediği neydi? Operasyona gerek yok, gerektiğinde A.B.D. bize istihbarat sağlayacak. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Başka bir devlet size böyle bir konuda istihbarat sağlayacak, sizde o istihbarata göre operasyonlar düzenleyeceksiniz. Bence bu bir ülkenin güvenliğini başka bir ülkenin sırtına yaslamaktır. Ha bir de DTP'nin kapatılması hususu var. Bu hususta kendisinin söylediği şey " ben halkın oyuyla oraya girmiş bir partiyi kapatamam " olmuştu. (dünyanın hiç bir parlementosunda terörü açıkça destekleyen bir partinin varlığından söz edilemez. Eğer bizimki çok gelişmiş bir demokrasi ise, ben böylesine geniş bir demokrasi istemiyorum. Eminim ki bir çok insan da istemiyor!)
Bunlara vereceğin cevap büyük ihtimal sadece kendini tatmin edecek, beni asla değil. Bu yüzden konuyu uzatmayacağım, çünkü gerçekten dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemekten, ama senin benim söylediklerimi es geçip kendi bildiklerini göstermeye çalışmaktan başka yaptığın bir şeyi göremedim açıkçası. Bu yüzden bu son mesajımdır. |