Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2007, 09:07   #4
Geri_geri
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Cevap: lütfen bakın

BehroozWolf Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
cycle.txt dosyasina göz at, görüceksin o yazilari. Biraz karman cormandir ama düzeltirsen sorun kalmaz.

galiba ben yanlış anladım yanlış anladıysam konuyu bulandırdığım için özür dilerim.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
BrOOkLyN_izmir --=[ ***** Whois Bilgileri ***** ]=-- BrOOkLyN_izmir ® Nick : BrOOkLyN_izmir BrOOkLyN_izmir ® Full Name : ( Türkçe mIRC 6.2 IRC.mirckeyfi.com ) BrOOkLyN_izmir ® Adres :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BrOOkLyN_izmir is using modes +ixG BrOOkLyN_izmir ® Bulunduğu Kanallar: #oyun #KelimeTuretmece #Radyo #mIRCTurkey BrOOkLyN_izmir ® Server Adı: irc.MircTurkey.net - MircTurkey.net IRC Server BrOOkLyN_izmir ® Bağlandığı Zaman: Salı Aralık 18 22:09:30 2007 BrOOkLyN_izmir ® Boş Olduğu Süre: 1saat 10dakika 4saniye BrOOkLyN_izmir ® Bağlandıktan Sonra Geçen Süre: 1hr 10mins 11secs BrOOkLyN_izmir --=[ ***** Whois Bilgilerinin Sonu *****]=--

böle bir whois e sahip cycle eggdrop bot yaratıcı görmedim ?benim anladığım arkadaşın kendisi deil başkası tarafından sunucusuna saldırı tipi bot sokulması eğer öyleyse verdiğim kod işini görecektir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver