Cevap: Yalan Ağzımızda Yuva Yapmış :D
Gördgum KadariyLa irc kolayCa birakilinabiliCek 1 $ey Xeon dedigi gibi hayatiniza Onu biraktirabilecek 1 Guc girememi$ demekki ßenim Canim dedigim insanda ßirakti Her$eyi benim icin Tabi geli$en olaylar ßa$Lamasini gerektrdi fakat hic 1 $ey eskisi Gibi deiL + Kime anLatsam ßenim SevgiLimi 300 ki$iLik msninde Kiz yok die iLk cevap $öyle.. ßa$ka msni vardir kesin neden herkesi kendiniz sanarSiniz ki? bakin kendiniz de itiraf ediyorSunuz.. msnde adam eklicek yer kalmami$ die.. icini di$ini 24 saatini biLdgm yilLArca birlikte oldgm insan bunu yapiCak yani? siz beden daha iyi biLirSiniz Onu dimi? benimde olan biten Her$eyim $ifrelerim Onda ve gerekirSe PC´me giriyor bakyior Zaten gercek sevgi yalansiz olandir Gercegini bulabilene a$k olsun o halde ..1 tane vardi ben buldum 1 tane vardi halil buldu daha Henuz bize e$ degerini göremedim(Her ne kadar kavga gurultu gitsekte biz ayri ayrida 1 iz ) guzel 1 itrafdi arkadsim ama sevgiliden daha degerli deildir bu sanal gercek sevgiye sevgiliye degi$ilmez ..keske herkes senin kadar durst olsa |