Yanıt: İRc Forumları Issız adada
Mohikan ile Yamyam kız arasında bir yakınlaşma başlamıştı ve Mohikan sanki gökten bir yazı inmiş gibi ilahi bir güç olarak yamyamca konuşuyo kızla anlaşıyodu ve grup kendi aralarında konuşmaya başladılar
Efsa: gelin geri dönelim kendimiz kurtaralım
RuN :olurmu öyle arkadaşlarımız orda
Mohilkan: hausbhabb nahauyhbsba
Colletrall : Mohikan karıştırma o başka sahne
Mohikan : ha ölemiydi RuN haklı bir plan yapalım
Cemalizm : evet yapalım bu gece kurtaralım
Yamaymkız: angulo polo skajnshuahus ( ben size yardım edebilirim)
Alovepoem : ne diyolan bu
Grup üyeleri : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mohikan: Size yardım edebilirim diyo
Ve grup üyeleri bir plan yaparlar plana göre gece yamyam kızın göstereceği gizli yoldan gidip kurtaracaklardı arkadaşlarını ve Saat 24:00 ( Tr ye göre 08:00) ileri saat uygulaması Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mohikan : huhahh basyygasgyas ( ne taraftan)
Yamyam: zhayhh huuhashuauh (beni izleyin)
Efsa : ya ben sıkıştım
RuN: Altına Et
Cemalizm : benden uzak dur
Alovepoem: geç şu tarafa bakmıyoz
Efsa : Colletrall oyarım gözünü
Colletrall : yok sana değil arkadandki kobra yılanına bakıodum
Efsa : anneeeeeeee
Grup: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ve grup oraya gelmişti gizlice arkadaşlarını kurtardılar ama bi sorun vardı Tutki kazana sıkışmıştı onuda kazanla aldılar. ama o sırada:
Yamyam reisi: kalkoık loo gidiyo loo hauhahuauh ( kalkın lan gidiyo mallar)
Yamyamlar: glulguluglug (glu glu glu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
ve o sırada bir yamyamdan çıkan zehirli ok Mohikana isabet ederken yamyam kız okun önüne atlıyor ve onu korumak için canından oluyo
Bizimkiler Mohikan zorla götüryüyolar ve o gece biyerde saklanıyolar Turki ve kazanıyla beraber sabah uyandıklarında bir geminin onalrı almaya geldiğini görüyolar ve gemiye biniyolar Hepsinde buruk bir sevinç vardır.
Colletrall : Cemalizm Mekanın cennet olsun kardeşim
Mohikan : glulu suuasu8u (Allah rahmet eylsin)
RuN : Seni unutmayacaz Kim
Alovepoem : Delikanlı kardeşim unutmayacaz
Turki: ben ve kazanım seni unutmayacaz
Ve bu hikaye burda bitti bir hatam yanlışım olduysa kusura bakmayın bu macera bitti ama başka maceralarda görüşeceğiz . |