Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2007, 23:04   #50
colletrall
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: İRc Forumları Issız adada

Mohikan ile Yamyam kız arasında bir yakınlaşma başlamıştı ve Mohikan sanki gökten bir yazı inmiş gibi ilahi bir güç olarak yamyamca konuşuyo kızla anlaşıyodu ve grup kendi aralarında konuşmaya başladılar

Efsa: gelin geri dönelim kendimiz kurtaralım

RuN :olurmu öyle arkadaşlarımız orda

Mohilkan: hausbhabb nahauyhbsba

Colletrall : Mohikan karıştırma o başka sahne

Mohikan : ha ölemiydi RuN haklı bir plan yapalım

Cemalizm : evet yapalım bu gece kurtaralım

Yamaymkız: angulo polo skajnshuahus ( ben size yardım edebilirim)

Alovepoem : ne diyolan bu

Grup üyeleri :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mohikan: Size yardım edebilirim diyo

Ve grup üyeleri bir plan yaparlar plana göre gece yamyam kızın göstereceği gizli yoldan gidip kurtaracaklardı arkadaşlarını ve Saat 24:00 ( Tr ye göre 08:00) ileri saat uygulaması

Mohikan : huhahh basyygasgyas ( ne taraftan)

Yamyam: zhayhh huuhashuauh (beni izleyin)

Efsa : ya ben sıkıştım

RuN: Altına Et

Cemalizm : benden uzak dur

Alovepoem: geç şu tarafa bakmıyoz

Efsa : Colletrall oyarım gözünü

Colletrall : yok sana değil arkadandki kobra yılanına bakıodum

Efsa : anneeeeeeee

Grup:

ve grup oraya gelmişti gizlice arkadaşlarını kurtardılar ama bi sorun vardı Tutki kazana sıkışmıştı onuda kazanla aldılar. ama o sırada:

Yamyam reisi: kalkoık loo gidiyo loo hauhahuauh ( kalkın lan gidiyo mallar)

Yamyamlar: glulguluglug (glu glu glu
)

ve o sırada bir yamyamdan çıkan zehirli ok Mohikana isabet ederken yamyam kız okun önüne atlıyor ve onu korumak için canından oluyo
Bizimkiler Mohikan zorla götüryüyolar ve o gece biyerde saklanıyolar Turki ve kazanıyla beraber sabah uyandıklarında bir geminin onalrı almaya geldiğini görüyolar ve gemiye biniyolar Hepsinde buruk bir sevinç vardır.

Colletrall : Cemalizm Mekanın cennet olsun kardeşim

Mohikan : glulu suuasu8u (Allah rahmet eylsin)

RuN : Seni unutmayacaz Kim

Alovepoem : Delikanlı kardeşim unutmayacaz

Turki: ben ve kazanım seni unutmayacaz

Ve bu hikaye burda bitti bir hatam yanlışım olduysa kusura bakmayın bu macera bitti ama başka maceralarda görüşeceğiz .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver