Cevap: Kızlar ve Yatak Hikayeleri
Konu Cok ßa$ka yerlere Gitti ben hic ßa$Lamiyim yazmaya Sonu gelmez ve Kötu SonucLanir herkesin fikri KendinCe dogru .. herkeste kar$isindakinin fikrine Saygi duymak ´ZORUNDA´.. Bence uzatmanin anLami yok.. ßuraSi CinseLLigin tarti$iLacagi 1 platform deiL KaLdiki Konu Sadece 1 espiriden Ibaret ama KadinLari a$agiLar vaziyette ho$ deiL.. ßu Arada avrupada ya$ayan Turk kizLariyLa Turkiyede ya$ayan Turk KizLari arasinda 1 fark Göremedim heryerde Turk aiLeleri KizLarini Kendi Örf,adet, gelenek Göreneklerine Göre yeti$tiriyor ßelli 1 sureden Sonra ise kari$amyiorlar bu Turkiyede de böyle deiL midir? sonrasi kendi ki$iLine kalmi$ 1 ya$am demek.. ama Gördgum $u ki Avrupadaki erkekLer Cok a$mi$ kizLarda ayni $ekilde artik sokakta ciplak 1 ini Görse Dönup bakiLmiyor bile Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ki 1 gune$ acmasi yeter Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ama Turkiyede HaLa 1 kizi yataga nasiL atabiLirim du$uncesi hakimse (ki inanmiyorum yeni nesiL cok cok biLincLi) bu espiri adina aciLan Konu kinanmaya degmez mi ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |