Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Aralık 2007, 17:05   #20
BaRoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kızlar ve Yatak Hikayeleri

efSa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
valla 12 yasinda baslio belkide bunu turk kizlari icin gecerlimi bilemem sahsen yasadigimiz yerde aileler genellikle turk aileleri cocuklari genclikde kaybolmasin die bilincli yetistirir hic dusunmedim bole bisi sizin bahsettiginiz yataga goturmek cinsel iliski sadece zevkten ibaret biz kadinlarda duygu vardir sahsen o ozel geceyi tek sevdigim adamla yasamak daha mantikli acelesi yok erkekler kacmio benim gibi dusunene cok kiz oldugunu biliorum kizlar bole ise dikkat edin kardeslerinize 12de kapip hikaye anlatmasinlar beyler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
alinan varsa kusura bakmasin ama kizlar kizlar diosunuz kacinizin kiz kardesi var bilemem burda 12 13 diye yas tartiscniza onlarra ***in en guvenilir en sevdikleri kisi ile en olgun caglarinda ozel bir duyguyu paylasmak icin yapildigini anlatin bence vaktinizi daha hayirli seylere harcamis olurdunuz gene cok konustum
sustum.

Çok satır yazmışsın ama boş konuşmuşsun.
Önce Türkiyede yaşamalısın, senin yaşadığın Ülkendeki Türk kızlarıyla Burdaki Medeniyetli Türk kızları öyle değil, burada Örf, Adet diye bir şey kalmadı hepsi "avrupa" budalası olmuş
Medeni Avrupalıda şeyini temizlemekten aciz.. ( pehhh )

Bu arada abisimi kız kardeşine Cinselliğin tanımını yapsın ve hayırlı iş yapmış olsun? Böyle bir düşüncen varsa sana sadece gülerim ..
Cinselliğiin tanımını yapacak başka biri kalmadımı ailede ve çok merak ediom hakket Bende bir Erkeğim Ama Şükür Zinayla daha bu yaşıma tanışmadım nasipde etmesin Yaradan.

Diyeceğim o ki birileri birileriyle ilişkiye girio peki o birileri bacılarıyla ilişkiye girenelere ne diyor EVLENMEDEN ? çok vahim bir durum çookkk ...

Mehmet Akif Ersoyun şu Satırlarıyla Yazıma son veriyorum ..

Garbin afakini sarmissa çelik zirhli duvar,
Benim iman dolu gögsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasil böyle bir imani bogar.
"Medeniyet!" dedigin tek disi kalmis canavar?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver