Cevap: Kızlar ve Yatak Hikayeleri
valla 12 yasinda baslio belkide bunu turk kizlari icin gecerlimi bilemem sahsen yasadigimiz yerde aileler genellikle turk aileleri cocuklari genclikde kaybolmasin die bilincli yetistirir hic dusunmedim bole bisi sizin bahsettiginiz yataga goturmek cinsel iliski sadece zevkten ibaret biz kadinlarda duygu vardir sahsen o ozel geceyi tek sevdigim adamla yasamak daha mantikli acelesi yok erkekler kacmio benim gibi dusunene cok kiz oldugunu biliorum kizlar bole ise dikkat edin kardeslerinize 12de kapip hikaye anlatmasinlar beyler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. alinan varsa kusura bakmasin ama kizlar kizlar diosunuz kacinizin kiz kardesi var bilemem burda 12 13 diye yas tartiscniza onlarra ***in en guvenilir en sevdikleri kisi ile en olgun caglarinda ozel bir duyguyu paylasmak icin yapildigini anlatin bence vaktinizi daha hayirli seylere harcamis olurdunuz gene cok konustum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sustum. |