Yanıt: İRc Forumları Issız adada
bütün üyeler uyur efsa hariç ve gecedir
üyeler:zzzzz!!!!
Efsa : hııı bir kedi gördüm sanki
garip ses:he he kedidir kedi tuttmadııııııı ha ha ha ha
Efsa :nee sende kimsin
Asslı :merve yaaan nolur korkuorum
Asslı :zzzzz!! gitbaşımdaaan.
(RuN kabusta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. zzzzzz!!! ı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ıghg ıhgıhg hayııır Mohikan banlama hayııır hayııır
Mohikan: (aynı kabusta) zzzzz!!! hakettin seeeen ha ha ha hakaret yooook reklam yooookkkk
Efsa :Allah ım bu adamlar forumla bozmuş ühüh
Cemalizm sen uyaaaann
Cemalizm :sen bu adanıın zzzzz en gevezesisiiiin zzz seni sevmioruuum çünkü o mu şu mu yoksa paylaşım için öl ama yinede alıntıııı zzzzz
bi gemi görünür....
Efsa : aaaaaaaa kalkın gemi geliooooo kalkın kurtulduuuukk
Alovepoem:zzzzzzzzz yalandan dolayı zzzzzz!! baaaannnn
Cemalizm :zzzzzzzz yemezleeeer sen git şeekeeer yee zzzzzzzzzzz
Efsa :ya walla gemi yaaaa gördüm ama tek beni görmüolar. zaten simsiyah giiindim
RuN: zzzzzzz hee hee gemidir gemi zzzzz!!!
Efsa :arkadaşlar nolur kalkın
Mohikan :zzzz asslı seni sevioruuuum ama Forum u daha çok sevioruuuuum
herkes kalkar..
gemi gitmiştir......
Asslı : çok sinirlidir. Allah cezanızı vermesin hayıııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Mohikan : rüyamı bu ......
Colletrall : nie uyandırmadın biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii he niyeeeeeeeeeeee
Efsa :Colletrall ..................
Colletrall : efendiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
Efsa :şu odunu görosun demi
Colletrall : e Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Efsa :onu seninle öyle bi paylaşırım ki ne emeğine sağlık demeye halin kalır nede daha önce vurulmuştu demeye
Colletrall : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
To be Devam edecek ..... |