Arkadaslar inanilmaz birsey oldu
Bugun sabah amcamin bagirtisi ile kalktim bahcede kangroo var diye bagirio dedimki halusilasyon goruor cunki avustralyada yasiyoruz tamam ama insanlarin oldugu yerlere gelmezler her yanimiz beton alisveris merkezleri filan neyse kalkdim bakdim gercektende bahcee yavru kangroo var yavru edigim boy 160 varir kuyrugu filan dedim yok hayal goruorum ruya neyse eilmis yazik kiyamam bebeim insanlardan korkuor amcaman korkup yan bahceye ordan arka bahceye atlio bir ara gulun ustune dusdu cani yandi bir ses cikardi cok uzuldum 1 saat sonra tum tv kanallari evimizin onunde bizim arka bahceden k0msulara atlayip duydu citleri gecerk sizlere garip gelmeye bilir ama cok komik bir sahne idi korkmasaydim kanka olucakdim ama yaklasamadim kuyrugunu salliorodu sinirli sinirli sonra kameramanalr benide cekcekdi bu sefere ben havaya girdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ay cok komikdi paylasmam lazimdi hayvanat bahcelerine gitmeyin bizim arka bahceye gelior kangroo lar hepinizi bekleriz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. rosa sen bunu okuyunca olceksin akdam channel 7 ve 9 a bak :d beni gorebilirsin meshur 0ldum:p
en cokda polislerin evi arayip kangroo duruyormu hala ordami napiyor diye sormalarina babanneminde sizi beklior demesine gulum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D |