22 Mayıs 2005, 08:28
|
#2 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Bu şiirde Mailimin sonuna ekleyip gönderdiğim şiir :(
AğLadıgımı kimse BiLmez.! Ağladığımı kimseye söyLeme anne Onlar beni güçlü biliyor. Onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor. Ben aslında her gülerek geçirdğim günün akşamı evde ağlarken, Onlar benim içimin sızladığını,yüreğimin yandığını bilmiyor. Ağladığımı kimseye söyLeme anne, Onlar beni KRaL biliyor. Onlar beni kızdığımda dünyayı yakacak insan biliyor.. Ben aslında onun gözlerine bile bakmaya kıyamazken, Onlar benim bir kız uğruna üzüleceğimi tahmin bile etmiyor. Ağladığımı kimseye söyleme Anne, Onlar beni ağlamaz biliyor. Onlar beni..Üzüldüm mü bulunduğum şehri bulutlar kaplar biliyor.. Ben aslında Odama kapanıp sitem duygusuyla bir köşeye sinerken, Onlar beni hiçbirşeyin sarsamayacağını akıllarından bile geçirmiyor... Ağladığımı kimseye söyleme anne; Onlar bunu hiç bilmiyor. Onlar için ben en sağlam köprülerden daha bağlıyımdır hayata.. Ben aslında ölümle yaşam arasındaki bir o yana bir bu yana giderken, Onlar hala benim için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyor.. EmRe |
| |