Bu kadar kolaymi yahu?
kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM size bir titreşim gönderdi. * '- SuNSeT: benmle cıkarmisin? kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM: hiiiiiiiiiiiiiiii kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM: neeeeeeeeeeeee '- SuNSeT: Cıkmazmisin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM: hayır olamas asla k s askım var '- SuNSeT: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. amaaa niyeeee '- SuNSeT: bende sefiorum snyy :{ kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM: oldu seviozan tamam cikalımmmmmm
* kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM size bir titreşim gönderdi. * '- SuNSeT: tamam '- SuNSeT: tşk ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
'- SuNSeT: cok mutlu ettin beny minettarim:$ kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM: iiiii '- SuNSeT: sanaa a$kom dicem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM: deeeeeeeeeee kim sewdi seni benim kadar istemem selemını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? usulmeye değmes bir PİÇ misin bUnU gEc AnLAdM: aşkommmm
--
vay be birşey daha ôrendik.. |