Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2007, 17:44   #4
FrAnK}{MArtIN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Merhaba Ben İnançsızım?..

Çok Saol Lampard Güzel Bi Paylaşım.Madem Böle Bi Konu Açdın Bende Bunun altında Bi Yerde Okuduğum Bi Olayı Anlatayım..

Bi Ataist Ve Bi İmam Aynı Otobüse Binerler.Şans Odur ki Aldıkları Bilete Göre Yan Yana Oturmak Zorunda Kalırlar.Otobüs Tüm Yolcuları Alır ve Yoluna Koyulur.Yol Boyunca İmam Elinde Tesbih Zikir Yapar.Haliyle Ataist Bu Durumdan çok sıkılır.Daha fazla dayanamaz ve muavini çağırır.Der ki ;
'' Muavin bey yolculuğa başladığımızdan beri bu yanımdaki adam tesbih çekip beni rahatsız ediyor.Ben bu adamın yanıda oturmak İstemiyorum'' der.Muavinde Bunun İmkansız Olduğunu otobüsün tamamen dolu olduğunu söler.Ataist ' de ;
'' Bu otobüsden ya o iner ya ben inerim o zaman der '' der ve Bi teklif sunar İmama.Der ki ;
''Sana tek 1 soru sorucam eğer bu soruyu bilirsen ben otobüsden inicem.Yok şayet bilemezsen sen otobüsden iniceksin '' der.İmam bu teklifi kabul eder.Ataist sorusunu imam ' a sorar.
''Hep diyorsunuz ya Allah bütün insanları mahşer yerinde toplucak.Şimdiye kadar kaç milyar insan öldü ve şuan dünyada kaç milyar insan var.Bu kadar insanı Mahşer yerinde nasıl toplucak ? '' der.İmam kendinden emin bi şekilde ataistde döner ve şöle der
''Şu dağları ovaları kayalıkları bulutları görebiliyormusun? ''
''Evet Görüyorum''
''Bu dağları ovaları kayaları bulutları senin ufacık gözüne sığdıran Allah , Mahşer günümü insanları bir araya toplayamıcak ? '' der.Ataist şok olur.Böle bi cevap beklemiyodur.Ve O anda kafasına dank eder orda Müslüman olur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver