Öncelikle kendine bir google adwors hesabı açman lazım ,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buradabn kayıt olabilirsin
Kayıt oldukdan sonra hangi kelime yada kelimelerde Sponsor reklam vermek isdediğini ve hangi bölge şehir ve hangi saatte yayınlanması gibi bütün adımları zaten site yonlendirecek
Mirc kelimesinde çıkmanın sabit bir bedeli yoktur, Bu fiyat sürekli olarak değişir Buda aynı kelimede reklam veren firmalar ödedikleri ücret ve site kalite puanına göre değişir
örneğin sen bir hedef belirlersin 0,10 Kuruş tıklama başına maximum ödüyeceğin tutar eğer mirc kelimesinin sponsor bağlantı bedeli 0,10 kuruşu geçerse reklamlarınız durdurulur. bu durumda mirc kelimesinde hala reklam vermek istiyoranız kesenin ağzını biraz daha açmanız gerekir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yada biraz sabırlı olup fiyatın sizin belirlediğiniz maximum tıklama bedeline düşmesinide bekleyebilirsiniz.
Örneğin ben Sohbet kelimesine tıklama basına : 0.150 YKR bedel ayırdım ve benden su anda tıklama basına 0,240 YKR isdediği için reklamı durdurdum .