20 Kasım 2007, 19:10
|
#2 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Xp Sorunu
| ReSeT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba Arkadaslar Ben XP Prof Icınde Degısıklık Yapmak Istıyorum... Soru 1 : CTRL+ALT + DEL Yapıldıgında Windows Gorev Yonetıcısı Cıkıyor Bunu Nasıl Kılıtleyebilirim... ve Nasıl Gerı Halıne Getırebılırım? Bir Sorumda ( exe , rar , video Uzantıları wmg gibi Dosyaların Yuklenmesını Istemıyorum Bunu Nasıl Yapabılırım Acaba
Yardım Edersenız Cok Sevınırım Kolay Gelsın.
| Bir arkadaşa sordum;
Başlat/çalıştıra "gpedit.msc" yazarak grup ilkesini çalıştırın.
Sırayla;
Kullanıcı yapılandırması/yönetim şablonları/sistem/Ctrl+alt+del
seçeneklerini aç, görev yöneticisini devre dışı bırak'ı etki olarak işaretle. Deepfreez kullanabilirsin. Fakat bunu iyi düşünmen lazım. Deepfreez programını kurarken sadece c: diske kurmanda yarar var.
Zira deepfreez programı C: kalan herşeyi silecek yaptığın tüm değişiklikleri geri alcaktır. O yüzden deepfreez programını çok iyi kullanman gerek. İndirdiğin bir dosyayı veya önemli bir çalışmayı C: de bırakırsan (masaüstü belgelerim vs. gibi yerlerde) deepfreez, bilgisayarını yeniden başlatınca bunlar kaybolacaktır. O yüzden iyi düşün ve karar ver. Sadece C: diske kur. Önemli çalışmalararını D: tutki deepfreezden etkilenmesin.
Konu Lee tarafından (21 Kasım 2007 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.
|
| |