Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2007, 12:19   #8
Shadow
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burs Ve Ögrenim Kredileri

Faiz olayi tabi ki var. Oncelikle arkadaslarinda dedigi gibi, okul bittikten 1 veya 2 sene sonra odemeye basliyorsun tam emin degilim 1 diye biliyordum ama burda 2 kisi 2 sene sonra demis her neyse. Bu odememe konusunda bir olay anlatilmisti bana. Adamin biri universiteden mezun oluyor iyi bir dereceyle, firsatlar kapisida aciliyor haliyle.. Amerikaya yerlesiyor ve orda calismaya basliyor. Para geliri o kadar iyi ki, Turkiye'ye gelse sayili zenginlerden olur belki. Fakat bu adam ogrenci oldugu zamandaki borclarini yatirmamis. 50 kusur yaslarindaymis ve babasi bunu Turkiyeden arayip, eger borclarini odemezse, kirmizi bulten mi ne o sekilde aranip Turkiyeye getirelecegini ve cezaya maruz kalacagini anlatmis. Adam borcunu sormus, aldigi cevap " 100 milyar "
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adam icin bir sey degilmis, odemis kurtulmus. Sizin icin 100 milyar buyuk bir mebla ise zamaninda odeyin derim.

Masal gibi oldu, muhabbeti uzatmayi seviyorum, ama bu kotu huyumu sevmiyorum. Bikkinlik veriyormusum gibi hissediyorum kendimi cevremdekiler hehe : )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet