Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2007, 18:57   #7
GhostLy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Services SQUIT oluyor acil yardim lütfen

acemi1 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selam Arkadaslar, benim servicesler kanal kaydi yapinca SQIT oluyorlar nerede hata var bulamadim services.conf ve modules.conftan anlayan arkadaslar lüften yardim etsinler.

ircservices.5.1.6 kurulu

-ChanServ- Kanal kaydi (registration) basarisiz.
*** Global -- from Services.xxxxx.Net: PANIC! buffer = :acemi !
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
:register #test testsifresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resmi SoHBeT Odasi

*** LocOps -- Received SQUIT Services.xxxxxx.Net from Services.xxxxx.Net[162.41.512.xxx] (Services terminating: Segmentation fault)

services.log ta yazan hata

[Nov 17 10:20:09 2007] (chanserv/main) Failed to encrypt password for #test (register)
[Nov 17 10:20:09 2007] PANIC! signal 11, buffer = :acemi !
:register #test testsifresi 0,4[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resmi SoHBeT Odasi

[Nov 17 10:20:09 2007] Services terminating: Segmentation fault

serviceslerde chanserv/main kapattim bu sefer services calismiyor acinca geliyor servisler nick register kaydi yapiyor ama kanal kaydi olmuyor.

Yardimlarinizi bekliyorum Sagolun

SeLam Services üzerinde Editleme yapildimi. Chanserv main.c icinde. ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet