Cevap: Services SQUIT oluyor acil yardim lütfen
| acemi1 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Selam Arkadaslar, benim servicesler kanal kaydi yapinca SQIT oluyorlar nerede hata var bulamadim services.conf ve modules.conftan anlayan arkadaslar lüften yardim etsinler.
ircservices.5.1.6 kurulu -ChanServ- Kanal kaydi (registration) basarisiz. *** Global -- from Services.xxxxx.Net: PANIC! buffer = :acemi ! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :register #test testsifresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resmi SoHBeT Odasi *** LocOps -- Received SQUIT Services.xxxxxx.Net from Services.xxxxx.Net[162.41.512.xxx] (Services terminating: Segmentation fault)
services.log ta yazan hata [Nov 17 10:20:09 2007] (chanserv/main) Failed to encrypt password for #test (register) [Nov 17 10:20:09 2007] PANIC! signal 11, buffer = :acemi ! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :register #test testsifresi 0,4[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resmi SoHBeT Odasi [Nov 17 10:20:09 2007] Services terminating: Segmentation fault
serviceslerde chanserv/main kapattim bu sefer services calismiyor acinca geliyor servisler nick register kaydi yapiyor ama kanal kaydi olmuyor.
Yardimlarinizi bekliyorum Sagolun
| SeLam Services üzerinde Editleme yapildimi. Chanserv main.c icinde. ?
__________________ SANAL IRC Network - irc.sanal.org |