Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2007, 16:47   #5
devLet_adami
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şuan Piyasadaki en iyi suncuyu savunan bot

Şimdi bi konuşacam biraz fazla konuşacam.. d0gma bu konuyu açmakla çok iyi ettin bölüm doğrumu bilmiyorum umarım bölüme bakıldığı zaman "Yanlış bölüm." sebebiyle silinmezde doğru yere taşırlar insanlarda bu mesajları okumaktan mahrum kalmazlar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şimdi benim düşüncem ScanX diye bi bot çıkartıldı.. Fakat bunu eggdrop olarak kuruyorsun çok irc barındıran makinalar bu botu istemiyor. Sebebide makinayı kasması haklılarda yani eggdrop olarak bence sunucuyu botun korumasını beklemek, bu şekilde bir koruma sağlamak yanlış.. En iyisi NoMercy, Cause gibi botları win makinadan bağlamak ama benim görüşüm NoMercy, Cause'tan ziyade default zurna.net'e geldiği zaman IBot diye bişey yapmıştı özel bi bottu sanırım trojanların kaynagı zurna.net'e en ufak reklam atamıyordunuz.. Yani bunun gibi yeni bi çalışma olması lazım şu anda NoMercy çok popiler ama sunucuya botlar girmeye başladığında agresif bağlantı diyip user attığıda oluyor eksikleride yok değil yani.

Şu IBot denen şey paylaşılırsa ses getirir benim fikrim ama özcan bunu bedavaya kolay kolay vermez sanırım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet