Abi Dün Aksam Olay Superonline'de oLdu yattım yerlere gülmekten..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ßuyrun
|
Alıntı: |
[00:40] * AdnanGFB s.a
[00:40] <bJKSERhAn> yol al fenerli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[00:40] <AdnanGFB> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[00:40] * thetoxicity ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Quit ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
[00:41] <AdnanGFB> kuyruk acınmı mı var?
[00:41] * Wicked ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) has joined #zurna
[00:41] * Wicked ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) has left #zurna (Part)
[00:41] <bJKSERhAn> baq dalgana yol al
[00:41] * thetoxicity ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) has joined #zurna
[00:42] <bJKSERhAn> çarşı sanada karşı
[00:42] * caymaz ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) has joined #zurna
[00:42] <sebzetuccari> çarşı 9a karşı
[00:42] <sebzetuccari> çarşı sekize razı dokuza karşı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[00:42] * caymaz ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Quit ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
[00:42] <AdnanGFB> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[00:42] <AdnanGFB> hhahha
[00:43] <bJKSERhAn> çArşı ananızada karşı
[00:43] <AdnanGFB> hop
[00:43] * HedonisT Pencere Önü Çiçeği.
[00:43] <AdnanGFB> kabalaşma
[00:43] <sebzetuccari> ana bacı karıştırıyor
[00:43] * ReVoLuTiOn ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) has joined #zurna
[00:43] <sebzetuccari> oplar duruyor
[00:43] * ReVoLuTiOn ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) has left #zurna (Part)
[00:43] <sebzetuccari> ben bu sözleri oplara armağan ediyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |