Cevap: 8 askerden 1 tanesi kim biliyormusunuz ?
ya zaten bu bir oyun idi. burada amaç DTP yi Türk kamuoyuna vede dünyaya "BARIŞ" elçisi gibi göstermek idi. güya Türk askerini gidip terör örgütünün elinden kurtardı ve gönüllere su serpti. Bunuda Çok İyi kullandılar ve dünyaya böyle empoze ettiler.Dış Basında bile DTP için neler yazıldı bilmem takip edeniniz varmı ?
ama ben birazda Hükümetimizde kabahat buluyorum Neden mi?
1-Bizim 8 askerimiz kaçırılıyor ve AKP " Bulunacak arıyoruz irtibata geçiyoruz vsvs gibi laf ebeliği ile bu milleti uyutamazsın
2-İsrail'in 2 askeri kaçırıldı adamlar Lübnan'ı yerle bir etti hatta elindeki füze/roket stoğunu bitmek üzere idi adamlar elinden geleni ardına koymadı ne NATO nede BM tanımadı nede AB yi.. o yüzden takdir ediyorum İsrail'i bu konuda.. AKP sen neden Irağa girmedin Kandil Dağı Burnunun dibinde ?
3-DTP gibi bir Terör örgütünün uzantısı olan bir partiye neden meydanı boş bıraktın ?
4-Kürt askeri olsalar bile onları bi şekilde Bizim Hükümetimiz bulmalı idi.
kimseye hiç bir kuruma prim vermemek için herkesin ağızını kapatmak için
5-Şimdi Bu Hikaye Uzar gider bi 2-3 ay sonra yeni bir senaryo yeni bir oyun konulur sahneye.. sonra bizim bu AKP hükümeti gene başlar. " Efendim ABD ile görüşmelerimiz devam ediyor irtibat halindeyiz.. " Avrupa Birliği Olası Bir Irak Operasyonuna karşı olduklarını bildirdi bize bizde kendilerine kaygılarımızı ilettik....""" yalan mı arkadaşlar her gün haberlerde görsel basında bu tarz şeyler çıkmıyor mu...? Uzun Lafın kısası Biz koyun oldukça daha çok bizi gütmeye devam ederler..
Julw konuyu açtığın içinde tşk ederim. |