ScanX hala çalıştıramadım. Nebiliymben yardım..
ScanX i ilk yayınlandığı zamandan beri doğru çalıştırmak için denedim fakat sadece saldırılarda işe yarıyor. Diğer bütün özellikleri bende çalışmıyor. Eggdrop versiyonumu yükselttim. Admin liste ismi eklidir. Bu ilk eggdrop kurulumumda değil. Ama ya sunucumda bişiyler eksik veya değişik ya da bu botun bana garezi var. Çalışmayan kısımları şöyle açıklayayım. Örneğin uzun yazıda veya büyük harf v.s de uyarı veriyo ama tekrarında veya uzun ayzı devamında istersen flood şeklinde yazsan bile en ufak bi tepki yok. Sadece uyarıyo. Badnickleri atmıyor. kötü identlerre etkisi yok. flood saldırısı v.s saldırıda hiçbir özelliği çalışmıyor. Tcl yi incelediğimde süper özellikleri var ama ben botu tam kapesite çalıştıramadım. Bütün sorun olabilecek yerlere baktım. Kanalda +a durumuda giriyo. Ama bu saydığım özellikler ve bi dünya özellik bende çalışmıyor. Askere gitmeden önce sunucuyu sağlam bi güvenliğe bırakmam gerekiyo Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neyse tek kelime yardım.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |