Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2007, 14:39   #3
αуℓιη
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kitap Tanıtımları..

iLginc 1 Kitaba benziyor fakat nedense ben daha Cok Turk yazarLarimizin Yazmi$ oLdgu kitapLari okumayi daha cok tercih ediyorum biLemiyorum sebebini ama Daha cok zevk aLdgim kesin..ßunLarin icinde en cok begendikLerimi saymam gerekirse (sayamam Tabiki sayisini ben bile unuttum kaldiki isimlerini bile
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) ama ay$e KULIN-ADi AyLiN isimLi Kitabini $iddetLE tavsiye edebiLirim adimdan dolayi deIL inanin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yeniden KitaP okumaya Döndügüm icin COK MUTLUYUM hergece 2 saatim yine Kitaba..;oki $uanda Zerrin Özerin -bir Sari$in Kücük Kiz kitabini okuyorum 1 nevi ßiyografi ama insanlari daha iyi taniyip anlayabiLirosunuz vay be neler ya$ami$ oLuyorsunuz
gecen sene beyogLundan Cok buyuk 1 hevesle aLmi$tim daha yeni okuyabiLiyorum netten siyriLip
ne cok konu$tum ya TIP!;ohuj

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver