27 Ekim 2007, 23:40
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Yanıt: Bir eventin baska bir eventle iptali;
Öncelikle Teşekkür ederim ve Özür dilerim .. Ben bunu anlamadım .. Şimdi Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:nick:{ if $read(web.txt,w,$newnick) || *away* iswm $newnick || *yok* iswm $newnick || *yemek* iswm $newnick || *yoq* iswm $newnick || *mesgul* iswm $newnick || *disarda* iswm $newnick { $+(.timer,$nick) off }
else {
.msg $newnick Sayın $newnick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,1Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz..
.msg #kanal Sayın $newnick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,1Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz..
.$+(.timer,$nick) 1 120 .kill $newnick Sitedeki Kullanıcı Adınızla Giriş Yapmadığınız İçin Uzaklaştırıldınız
}
} Burada nick değişiminde son timerı $newnick ile açarsam sorundan kurtulur muyum ? ... Tam olarak sorunum şu asLında ..
Diyelim ki dieforyou web.txt içerisinde var ... Ben giriş yapıyorum sunucuya radiCOOL ile ..
Bana uyarı geliyor değiştir diye .. ve ben bunu "sananebanane" yapıyorum ...Sonra tekrar bir uyarı daha geliyor.. En sonunda "dieforyou" yapıyorum ve uyarı gelmiyor tabii ki bana ... Ancak bildiğiniz gibi kill Nick ile çalışan bir event .. 2 dakika sonra Unreal bana diyor ki Killlemek üzere ayarlanan nick sananebanane den dieforyou ya çevrildi .. ve atıyor haliyLe ...
Bunun için kaç timer acarsam acayım kapatmam lazım ..benım kodumda timerlar kapanmıyor ama Umuyordum ki ; sananebanane için açılan timer No Such Nick/Channel ile geri dönsün ..Ama Unrealde nasıl bir özellikse artık Kill edilen nicki değiştirip atıyor ...
Şimdi senin kodundaki Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! $+(.timer,$newnick) 1 120 if !$read(web.txt,w,$newnick) { kill $newnick Dışarı! } timer'ı newnick için açmak bir önceki timer'ı etkilemeyecek anladığım kadarıyla ..Ben $nick ile açtırıyordum o timer'ı ama yine de yeni nickle açıyordu...Ama bi önceki ( ilk girilen nick) nickten kalan timer hala calısıyor oluyor ve maalesef Unreal destekli olarak kod işe yaramaz hale geliyor ...Kodu denemedim tabii ki deneyeceğim ama uzun bir aradan sonra cevap görünce bir de uzun süre kendimce uğraşınca bununla mantığı ve işlevi anlayayım istedim .. |
| |