Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2007, 19:51   #5
radiCOOL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Kaos.tcl Kodlaması hakkında

Sanırım iLgisiz kalacak bu konu .. Esasında belki çoğumuz bişeyler yazabiliyoruzdur ama bir tcl deki hataları buLmak biraz daha fazlasını gerektiriyor tabii ki ... ÜStadlardan bakan olur dedim ama sanırım görmediler ..

txf nin cevabına binaen sorayım o halde .. Madem manuel olarak eklenecek bu satırlar ; sıfırlama esnasında ulasabileceğim bir log olmayabiliyor ...eggdrop un logları da malum Snotice vb seyleri tutuyor .. Üyeliğimden bugüne kadar görmedim başlık ya da içerik olarak o yüzden yazayım ...

Kaos.tcl nin çok tuttuğu bir gerçek .. ve maalesef sıfırlandıktan sonra en son 1. , 2. ve 3. nün puanlarına erişmek ( mIRC logları hariç mumkun olmuyor) .. Bu eggdropta calıstırmak üzere log.tcl seklinde bir tcl hazırlansa ki ; elbette soru sordugu için boyutu yüksek olacaktır .. Ve sadece top10 keLimesi gecen satırı loglasa ..( if döngüsü veya her nasıL oluyorsa ) .. 4 soruda bir top10 u gösteriyor sanırım ... hem çok yer kaplamaz hem de ulaşmak açısından oldukça kolay olur ... Eminim kaos.tcl kadar önemli bir katkı olur kendi çalışma prensibine ve çok kişinin işine yarar ...

tcl istemek hiç hoşuma gitmiyor ama kullanan herkesin işine yarayacagını düşünüyorum ...

aCoUSTiC ve BuCaLI ve bu işi yapabilecek her kim varsa olur ya da olmaz şeklinde dahi cevap yazarsanız sevinirim ...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver