Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2007, 17:18   #4
L4roXyL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir kanal'ı takip etmeye ne dersiniz?

SaintCty Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
mükemmel calışma bende komutları daha pratik kullanayım diye
menü ekledim cokgüzel oldu eline koluna saglık meselaşöle bişi daha olsaydı 3 kanal takip ediyorum bunlardan birni listeden cıkarmak istiyorum diger ikisi devam takibe istiyorum olsaydı daha hoş olurdu ama bölede güzel

usta ben böle menü ekledim direk kontrol edebiliyorum
senden farklı bir ricam şu badnick atma konusunuda bi el at şöyle cok seri bir badncik koruması yaz hem hatasız hemde herkesten önce joini algılayıp atsın kanaldan yapsan yapsan bunu sen yapan ::) ellerine saglık
emegi,ne saglık

Dediklerini yapmak mümlün.
İlk istediğin için;
alias skanal { if $1 { hfree $+(yazı,$1) | hfree $1 | echo -a - $1 kanal'ı için takip sona erdirildi. } }
/skanal #kanalismi yaptığın zaman o kanal için takip işlemini durdurur.

İkinci isteğin için;
Hızlı bir koruma istiyorsan, hash tablosu kullanıcaksın.
Yani şöyle birşey;
alias ekle { if $1 { if $hmatch(nickler,$1) { echo -at $1 kelimesini zaten eklemişsiniz. | halt } | else { hadd -m nickler $1 | echo -at $1 kelimesi badnick listesine eklendi. } } }
on @*:join:#: { var %1 = 1,%2 = $hget(nickler,0).item | while %1 <= %2 { if $+(*,$hget(nickler,%1).item,*) iswm $nick { ban -k # $v2 2 rumuzunuz'da $qt($v1) kelimesi algılandı. } | inc %1 } }

Kullanımı; /ekle kelime
Yani eklediğin kelimelerden herhangi birisi, kanal'a giriş yapan nick rumuzu içerisinde mevcut ise kanal'dan banlıyacaktır.

-

eXo, CR için bir değişiklik yapılması gerektiğini düşünmüyorum.
Tabiki editliyebilirsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet