Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2007, 13:34   #46
ScarFace_RooT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Ülkücü Olmayın...

Bir ülkücü bütün dünyaya bedeldir..
Kac gundur dusunuyorum, acaba ben neden ülkücü olamiyorum? benim neyim eksik diye.. simdi yavas yavas anlayabiliyorum.
ülkücüler cesur insanlardir, yigitlerdir.

Lisede ülkü ocağında ki "abilerini" "arkalarına" alarak, hocalara, ogrencilere kafa tutabilirler. tuvalette sigara icebilirler. kollarina faca cekebilirler.
tokalasirken birbirlerinin kafalarini tokusturup, "sertlik" testi yapabilirler.

ülkücüler'in türkçe dil haznesi cok genistir.

"ülkücülüğün" kelime manasini sordugunuzda "ülkü ocaklarina takilmak, mhp li olmak" diye net cevaplar verebilirler.

ülkücüler idealist insanlardir.
pek rahatlikla, benliginde bulundurduklari cesaretle "Başbuğ türkeş!" diye

ulu orta bagirabilirler, elleriyle bozkurt isareti yapabilirler.
ülkücüler son derece sosyal ve akitive insanlaridir.

her zaman ocaklarinda ki "agabey" lerini dinlemeye okul cikisi gidebilirler.
benliklerinde buyuk bir vatan ve millet sevgisi vardir. protest insanlardir.

bir askerimiz sehit edildiginde "gozlerini kirpmadan" sokaga dokulup vatan sevgisini belli ederler, o teror guruhuna kinlerini kusarlar.

amma velakin bir hususu anlayamadim gitti.. bu ulkenin televizyonlarinda binlerce kisi biraz "show" da katarak "beni de askere alıııııın" diye haykırırken; neden suan ki donemde askerligini tecil ettirmek icin binlerce kisi askerlik subesine basvurmakta ?

neden bu ulkedenin eski milletsever, vatansever,ulkucu turk buyugu eski bayindirlik bakani koray aydin kendi menfaatleri icin bu ulkeyi milyonlarca dolar dolandirmakta?

zannediyorum ben ulkucu olamiyacagim. ama olmak icin ter dokecegim. size cok ozeniyorum..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver