Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2007, 12:59   #5
SaintCty
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: bilgi özelime gelsin

L4roXyL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
on *:input:*: { if $left($1,1) == / { if !$window(@Ok) { window -ntk @Ok } | else { aline @Ok $+(Uyguladığım komut:,$chr(32),$chr(2),$1-) } } }
on *:notice:*:?: { if $window(@Ok) { aline @Ok $+(Gönderen:,$chr(32),$chr(2),$nick,$chr(2),$chr(3 2),Cevabı:,$chr(2),$chr(32),$1-) } | else { window -ntk @Ok } }
raw *:*: { if $window(@Ok) { aline @Ok $+(Cevap:,$chr(32),$chr(2),$2-) } | else { window -ntk @Ok } }

@Ok penceresinde, uyguladığın komutu ve gelen cevabı görürsün.

cok güzel bi işcıkarmışsın yine üstad yanlız benim şu alt satırdaki rawlardan gelen cevapların bilgisi verdigi yerde bir degişim yapmak istiyor şimdi * koyarak ne kadar raw mesajı varsa gelsin demişsin benim almak istemedigim iki tane raw var onu bu kodda hal edebilirmiyiz yani o rawın mesajı @ok penceresine gelmesin
istemedim raw numaraları 441 ve 401 bu raw mesajları o pencere gelmesin istiyorum siz yolunu gösteriseniz iistemedigim rawlar oldumu sonrasında ben halt edebilirim ilgin alakan ve emeklerin için tşkler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver