Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2007, 13:48   #1
SuNSeT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Onlîne Kánal/Ozel log'u?

Merabalar, Ben şöyle bir code yapicaktim ama yapamadim.

Sorunum şu; mesela #a kanalındayız yada farketmez herhangi bir kanal o kanalda sag click yaptigimizda log Popups'u olucak buna tıkladigimizda kanal ve özel olmak üzeri 2 kutu acilcak yani;

Loglar:-> #a kanal logu
..........-> Ozel log

Şu şekilde , yani hangi kanalda olursam olayim sag tıklayıp loglar dedigimde oradan o anki kanal logu dedigimde o kanal log'unu görmeyi istiyorum.
Mutlaka o kanal log'undan bir tane olmicaktir, bütün log'lari bir dosyada toplanabilirse iyi olur diye düşündüm.
--
Ozel log, click yaptıgımda ise Log'unu okumak istediginiz Nick'i belirtiniz diyerek pencere acmak ve o pencereye log'unu okuamak istedigim nick'i yazarak dosya icinde log'larini okumak, Vede Diyelim b3ytullah nickini girdi elseif kullanarak galiba "b3ytullah" nicki bulunamadi;
"B ile başlayan loglar;"
Bariş
bensu
birden
boşluk

Diye online pencereye echo atmasini istiyorum. Acaba bu söylediklerimi yapmak mümkünmüdür..

Benim yaptigim code;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Loglar .kanal log: /Run C:\b3ytullah mIRC\logs\ $+ $actife $+ \ | /play $active .Ozel log: $$?="Log'unu okumak istediginiz Nick'i belirtiniz:" %nick | /Run C:\b3ytullah mIRC\logs\ $+ %nick

yardımlarinizi bekliyorum kolay gelsin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver