usta yardımına ihtiyacım var bu yeni olan 6.3 ün orjinal olan yani cevrilmemişinde kanalların ve özellerin oldugu bölüm sagda degilde solda
buda benim hoşuma gitti sizin türkceye cevirdiginiz aldım kullandıgım scipti versionun yükselteyim bazı adnonları yüklü olan programları ekleyim dedim
ilk önce bende ki 6.16 exe si hariç tuttum 6.3 içine yapştırdım ve actım bir baktım hem sagda hem solda kanaların ve özellerin oldugu pencereler solda yeni versi,on sagda ise benim önceki kullandgım şekil olmuş hoşuma gitmedi
benim sizden ricam bu sizin cevirdiginiz türkce olan 6.3 ü sadece sol tarafa kanaları ve özelleri göstermesi için nasıl ayarlarız birde ~&@%+ bunların hepsi aynı renk gözüküyor bendeki cnick olan kısmı 6.3 ün mıc.ini sine ekleyince yine degişmiyor yine oplar soplar founderler aynı renk istiyorumki 6.16 da kullandıgım gibi founder kırmızı sop yeişl yani alıştıgım şekil olsun özetliycek olursam
1: kanalar ve özellerin bulundugu bölümü saga degilde orjinal cevrilmemişte oldugu gibi sola almak
2:op sop voice founder renkleride istedigim gibi ayarlanması
ilgin ve akaln emegin için şimdiden tşk ederim saygılar kolay gelsin