Cevap: Başbakanın atatürk hakkındaki yorumu.
aßi Yazık Ya Kuru Kafalılar Artmış yine Laiklik Vs Laflarıyla Kendilerini Avutanlar , aziz nesin denen vatan hainini Savunanlar.Vatanına Aşık bir Başbakana Laf Atanlar.Orasını Burasını Açana Evet açsın Ama Başını Kapayana Eşarpını Takana Takamazsın Diyip Demokrasinin özünü Sindirememiş Sakız gibi istediği yöne çekenler , Atatürk ü İlah Edinir Gibi [Haşa] Ona Tapanlar.Sizlere Bişey Demiyorum.Şunu Unutmayın Gerçek Atatürkçüler Gerçek Vatan Sevdalıları Gerçek Laikçiler Gerçeği Gören Halk 22 Temmuzda Gereken Cevabı Verdi.Bi kaç Hususa Daha Değineyim.Başkaban Çiftçiye Ananıda aL Git burdan Demiş.İşinize Gelen Sözü aLın İşinize gelmeyeni Almayın.Hangi Başbakan En Yoğun Anında Bile Durup Yardım isteyen Bişey sölemek isteyen Kişiyi Anında Talimat verip Saatlerce dinlemişdir.O çiftçiyide Çağırtı Yanına.Ama Çiftçifti Karşısında Mah den arkadaşıymış gibi Konuşmaya Başladı.Karşında Senin ülkenin BAŞBAKANI var.Saygı Görmek istiyorsan Saygılı olucaksın.Tayip Erdoğan Hakkında Bir çok yorum Bir çok itham var.Hepsine Teker Teker Cvp Veririm ama Post Kasmak istemiyorum.Laikçiyim diye Geçinenlere Dewam Edin Diyorum Sizler maşadan Başka bişey Olamazsınız.. |