Ölmeden önce son sözler
Ölmeden önce son sözler -bence burada mayın yok -şu an ucaktan arıyorum -yaklasırsanız atlarım -tüplerimiz sigortalıdır hanımefendi , bakın deniyorum -abi namludan bakınca dolu oldugu anlasılıyormu -tutmayın beni, bittin sen aslanım -şu anda konustuklarımızı duysa bizi öldürür -seni düelloya davet ediyorum -Allahh!!! adam carpılıyor yardımm edinn -avizeler neden sallanıyor yaw -at elinde ki silahı -parasutle bu ilk atlayışım olaccak -korkma bu tünelden yıllardır tren gecmiyor -cavidan bak ibre 200 ü vurdu -boğaza gelip temiz hava aalmayı iyi akıl ettik .. çocuğum oynama su arabanın el freniyle -sayın seyirciler simdi en büyük numaraya geldik aslanın agzını acıp basımı icine sokuyorum -havla..... uzerime geliyor cunku bu cinsler çok insan canlısıdır -parasutu en aşagıda ben acacagım -anne az once ilac dolabında ki bonibonalrı yedim -refk abi korkma derin değil boğulmassın bak boy veriyorumm -şalteri indirdin değilmi -acaba kırmızı kabloyumu yeşil kabloyumu kessem -susma sustukça sıra sana gelece.... -korkma hanım;bu saatte kiim olacak -tahliyemi oluyorum hoca efendi -salla yeşil ışıgı araba maraba yok geç -abi bu cokk seri bir arabaymış yaw -gönder gönder ben tutarım -göster bakayım seni tokatlayan adamı gücün çocugamı yetiyor senin -şaka yapmıştım -hala akrlı gösteriyoru telefon çevireyimmi anteni -kafesin kapısını kapattın demi -gel gel gel sağ yap gel -ay senden ne korkaksın korkacak bişey yok arabamızda 4 airbagve abs v.. -bahse girme ben bu şeyi yerim -yalan söylüyorsam şuracıkta öleyim -merak etme bizi vuramaz menzilinin dısındayız -erkeksen vur -boeing 747 lerin kaza olasılığı binde birmiş iyiki uçağa binmişiz -dur ,basma o düğmeye -arabayı çok yavaş kullanıyorsun -çavuş fitilin uzunluğu ne kadardı |