Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2007, 17:16   #15
Besmelejack
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SanaL aLemde Tanıdığınız En İyi İnsan?

SupeRvisioN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ßizim Mekanımızdan yani KELEBEK.ORG yakLaŞık ßundan 4,5 Sene ÖnceLeri ßizim ßir ablamız vardı Yönetimden JuStiCe O zamanlar ben Daha Garip ßir uSerim tabi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kendisinin ÖzeLine Gitmiştim ama ben Onun bayan değİLde Bay oLduğunu biLiyordum Abi Abi Diyorduk
Banımı Aç fiLan Ayakları daHa Sonra ßana Kızdı ßen Abin değiLim dedi ben ;scare RezİL Zaten ondan Sonra TanıŞtık Kendısı AbLam oLur ve
KELEBEK.ORG Saygı Duyduğu Server Adminiydi.. Gerçi OnlaLar Şimdi Yok ßizler Varız.. Çok Iyı İnsandı.. NeySe DuygusallaştIm Yıne.. ;boggled

Zaten ßir JuStiCe and Dark ßu 2 inSan ßenIm En Çok Sevdiğim insanlar.. tanıdığım Mütiş iNsanLar.. iyki varSınız..

KELEBEKTİME

Say Say bitmez...Sayim yinede
KoraY - KaHRaMaN - HaLiL - GemLik - aLtug - ToLGa - Ajan - wToprak - beston - Carlos ve Ben
Sefiyom sizleri

Konu Besmelejack tarafından (06 Ekim 2007 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik kanka :D

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver