[20:30] <aLtug> FİRMAMIZIN KAYNAK BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE,
[20:30] <aLtug> TEKNİK ÖĞRETMENLİKTEN MEZUN
[20:30] <aLtug> ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ
[20:30] <aLtug> EN AZ 5 YIL İŞ TECRÜBESİNE SAHİP
[20:30] <aLtug> TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN,İNSİYATİF ALABİLEN,SONUÇ ODAKLI
[20:30] <aLtug> İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI,MOTİVASYONU YÜKSEK KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNE SAHİP
[20:30] <aLtug> OFİS PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN
[20:30] <aLtug> YÖNETİCİ ADAYLARI
[20:30] <aLtug> İş Tanımı:
[20:30] <aLtug> Kalite yönetim sistemini , uygulamak ve uygulatmak.
[20:30] <aLtug> Kalite bilincinin oluşmasını sağlayarak, motivasyonu artırıcı çalışmalar yapmak.
[20:30] <aLtug> Kendisine bağlı bölümler arasındaki koordinasyonu sağlamak.
[20:30] <aLtug> Personelin seçiminin doğru olarak yapılmasını sağlamak.
[20:30] <aLtug> Personelin eğitim ihtiyaçlarını belirlemek, eğitim programlarının oluşmasını ve uygulamasını sağlamak.
[20:30] <aLtug> İş güvenliği konularında personelin maruz kalabileceği iş kazalarına karşı önceden tedbir almak.
[20:30] <aLtug> Makine , teçhizat kullanım ve bakım talimatlarını uygulamak, gerektiğinde ilgili bölümlerle koordineli çalışarak hazırlanmak.
[20:30] <aLtug> Tespit edilmiş üretim şartları ve üretim standartları dahilince personelinin verimli çalışmasını sağlamak.
[20:30] <aLtug> Üretim planlama ve kontrol yöneticiliğinden verilen iş emir ve programlarını uygulamak, yetişmeyen programlar için gergkli tedbirleri almak . ( fazla mesai, ek vardiya , dışarıda yaptırma, yeni tezgah
vb..)
[20:30] <aLtug> Bölümüne ait tüm makine, tezgah ve teçhizatın her zaman çalışır durumda bulunmasını ve bakımlarınındüzenli olarak yapılmasını sağlamak.
[20:30] <aLtug> Düzeltici / önleyici faaliyetlerin başlatılmasını ve tamamlanması için katılımı sağlamak.
[20:30] <aLtug> İnsan kaynakları / idari ve sosyal hizmetler yöneticisiyle koordineli olarak personelinin izin takibini yapmak ve karışıklığa meydan vermeden uygulamasını sağlamak.
[20:30] <aLtug> Bölümü ile ilgili raporları yazılı veya istendiğinde sözlü olarak sunmak
[20:30] <aLtug> i$ nasıl
[20:30] <Gemlik> bakim
[20:30] <Gemlik> EN AZ 5 YIL İŞ TECRÜBESİNE SAHİP
[20:30] <Gemlik> bunu kesin ararlar
[20:30] <Gemlik> referans olarak
[20:31] <aLtug> beni aradılar
[20:31] <aLtug> yarın görü$meye gidicem
[20:31] <aLtug> hiç tecrubem yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[20:31] <Gemlik> orda sorarlar
[20:31] <Gemlik>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.))
[20:31] <aLtug> yok yok sormazlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[20:31] <aLtug> versinler 1,5 milyar
[20:31] <aLtug> fabrikayı
[20:31] <Gemlik> inş.
[20:31] <aLtug> yönetirim
[20:31] <aLtug>
[20:31] <Gemlik>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)) heyt be erkeğim
[20:31] <aLtug> aç adamın halinden
[20:31] <aLtug> kimse anlamaz
[20:31] <aLtug> :P
adama 1 milyar veriolar galiba ama fabrikayı yönetiomu şimdi bilmiyorum