|
Guardian` Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yine Son Mesajı Atmak İstedim Neden? ßir İnsana Sorarsın Kardeşim NereLisin? İzmir İStanbuL Ankara Vs. Bir Kürt'e Sorarsın Milli Görüşün Ne ? BEN KÜRT ' ÜM ßir Milliyetciye Sorarsın Senin Milli Görüşün Ne Diye ? ßen Vatanıma Saygı Duyarım. DER. Şimdi ßiraz Daha İnsancıL Düşünürsek Şu Devirde ÜlkücüLük Yok Ama Ülkü OcakLarında Kücücük CocukLara Bıcak Sopa Vs Verende Yok. ßenim Yasım 18. Dört (4) Sene Ülkü OcakLarında Vatan Nedir Millet Nedir Öğrendim. ve 5 Senede Sokakda Geçirdim Zamanımı Ne Öğrendim? $ize Acık Ve Net. Esrar ßıcak YaraLama Sigara Ve Daha FazLası. Şimdi Size Diyorumki Gidin ßi Ülkü Ocağına Sadece Oturun Ordaki İnsanLar Neler Yapıyor Görün. Yada Ülkü Ocağına Gitmene Gerek Yok. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Su Video İzle Gereken Konusma Orda Yapılıyor. Ve Son Kez ßu Konu Hakkında Konusuyorum. HİÇ KİMSE BENİM BAYRAĞIMA LAF EDEMEZ LAF DEDİRTMEM. |
Cok ilginc Biliyormusun İnsanlar Gorunusleri Agirlanır Fikirleriyle Ugurlanir Bunuda Unutmamak Lazim.
Bazi Kelimeleri Acarsak Ayip Olmaz İnsallah...
Milli Görüş Dedigin Olay Bir Milletin Gorusudür. Bir Kürte Senin milli Gorusun nedir Dersen Ben Kürtüm Gibi Bir Cevap Alırmısın Dusunmek Lazım. Ancak Sen nesin Dersin Oda ben Kürtüm der.Aynen Türkede dedinmi Türkde Türküm der.
Herkes Vatanına Saygi Duymali Topragina Bundan Once nasilki Eti Hitit OsmanLi ise Simdide Turkiye Neden insanlari Ulkücü, Solcu Sagci Diye Yargiliyoruz ki ?
Eger Sen Bir Misyon Ustlenmissen O misyonu Uzerine Gereken Sekilde Yerine Getirmen Gerekir.
Kavga Siddetle Bir Yere Varilmayacagini Ne Ülkücüler Anladi Nede Kürtler...
Bir Ortamda Ayrım yapmak Bence Gunahtir. İnsanlari insanlara Kırdırmak Gunahtir. İnsanlari Uzmek Gunahtir.
Birakın Su ülkücü Sagci Solcu Kürt Laflarini Sonunda Hepimiz
Turkiye Cumhuriyeti vatandasiyiz
TurkiyeLiyiz..