Cevap: Şok-Flahs-Anayasada askere ince ayar.!!!
Kardeş sen zaten ülkenin sorunlarına uzaydan bakıyorsun öle bi havalanmışsın kii bilmiyorum nerden geliyor bu güven bu kadar olayın üst üstte cıkmasıı olacak işmi kardeş sana soruyorum diger hükümetlerde kriz mriz oluyordu gene ülkede güven vardı hiç degilse terör bile durma noktasına gelmişti ne zaman ki bunlar hükümete geldii olanlar oldu mecliste pkk lılar geziyor birileri sehit lerimize kelle diyor terörist başına sayın diye hitap ediyor ogluna gemicik alıyor bir tanesi cıkıyor kayıp trilyon davasından aklanmadan önce başbakan oluyor sonra reisi cumhur oluyor ne oldugu belirsiz insan lar yahudilerlen toplantılara katılan insan lar eşbaşkanlık ödülü alan sahsiyetler daha sana sayayımmı bunları ne rahatsız ediyor hangi madde de anayasayı degiştiriyorlar ?? varmı verecegin cvp kardeşim iyi ozaman suna cvp ver secim den hemen sonra akp milletvekilinin birisi cıktıı anayasa dan atatürkün ilke ve inkılaplarını cıkartmak lazım buna vercegin cvp varmı peki ya askerden ne istiyor madem atatürkcüyüz ona saygılıyız bu ülkeyi o kurtardı neden yasalarını cıkartmak istiyorlar anayasamız dan halktan önce bu ülkeyi TSK yaa emanet ettiii !!! hatırlatırım askerin elini kolunu baglarlarsa olacakları düşünmek dahi istemiyorum zaten ab uyum yasaları geregi iyice bu pkk lılar azıttılar yunan gelir ucakları taciz eder amerikan helikopterleri gelir sınır ihlali yapar israil ucakları hataya antepe yakıt tanklarını bırakır ee biz bekleyek dış işleri bakanlıgını müzik notası versin yürü bew kardeşim sen daha hiç bişeyin farkında degilsin dönen tezgahları anlayamuıyorsun... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |