|
By-Dracula Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kardeş darbe söylemleri oldugunda herkes bagırıyor kendini yırtıyor asker işine baksın diyor askere kalmadı bunlar diyor demokrasiden bahsediliyor halk ın kararına saygı gösterin diyorlar askerin elini kolunu bagladılar ve bu capulcularda demokrasiyi kullanarak böyle hanin davranışlar sergiliyorlar kim dur dicek bunlara ????
|
gene asker diyecek merak etme, bu başımızdakiler (dikkat et başbakanımız kelimesini özellikle kullanmıyorum.) eğer yeni anayasada "Atatürk ilke ve inklapları" kelimesini kullanmazsa, yok efendim heykeller tahrik ediciymiş diyerek heykelleri kaldırırlarsa ve kendi düşündükleri rejimi uygulamaya kalkarlarsa ve askerin şuanki tutumunu göz önüne alırsak şu sonucu çıkarmakta mümkün: ordu küt diye bir gece devirecek bunları. Yok efendim "darbeye hayır", "tek yol demokrasi" ordunun bunlar çok fazla takacağını sanmıyorum, eğer elinde gerçekten geçerli bir sebep olursaki olacağından %1500 eminim kimsede ses edemez, zaten örfi idare geldiği zaman darbeye hayır diyen tüm gazeteler "Kahraman ordumuz iş başında.", "Ordu idareyi ele aldı." gibi bir çok şeyi orduyu överek söyleyecekler hani darbe istemiyordunuz?
"YA BU DEVEYİ GÜDECEKSİN, YA BU DİYARDAN GİDECEKSİN."