Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2007, 15:23   #10
By-Dracula
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Leman Dergisi Kızdırıcak...

d3aTh Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
fazla Bilim kurgu filimi izlemişsin. kardeşim kendini fena kaptirmisin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

satılan bişe yok. Devletin mali devlete.
Bi PETKİM mi sattilar Adam sirtalayip Götrüdümü?

Bi Türk Telekom Satildi? adam Sirtalyip Götürdümü telekomu?
Şuan 20bit internet aLicaksin pek yakında adam bişe götürmüyo aksıne yatirim yapiyo

DEVLET TİCARET YAPMAZ! bunu Öğrenemediniz vbe kardeşim.
ne diyimki Söz Bulamiyorum artik.

Sen saçmaladın aslında egitim durumunu merak ettim şimdi senin petkim türkiyenin en büyük şirketidir yıllık cirosu satılan fiyatın yarısıdır altın yumurtlayan tavuk misali petro kimya yaa ülkeye yön veren kurumdur yarın bu adam lar istedigi gibi kota da koyabilir arkalarında büyük ülkeler var cünkü elimizi kolumuzu baglayabilirler isterler se gel gelelim telekoma adam lar hizmet yapıyor diyorsun orda calışanlar devlet zamanında 800 ytl ye yakın maaş alıyorlardı şimdi özellştirildi maaşlar asgari ücrete cekiliyor zaten telekom iyi kazanıyordu şimdi daha cok kazanacak neden hesabını yapp maaşlar yarı yarıya düşüyor ve özelimiz herşeyimiz adam ların eline geçtii istedikleri gibi at koşturabilirler esas sen durumu anlayabilmiş degilsin petkim ve telekom önemsiz kurummu bunlar sence ???? yabancıların elinde olması normalmi ????

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver